luc vanwelden

Wie ben ik

Dat is een vraag die we ons allemaal stellen. De identiteit waar we naar op zoek zijn. Gevormd door het verleden ben ik stil gaan staan bij wat er is en heb ik aangepakt wat nodig is om mezelf te bevrijden van beperkende structuren en belemmerende gedachten. Een project waar ik nog elke dag met veel plezier vooruitgang in maak. 

Luc is de naam die mijn ouders voor me kozen, Vanwelden duidt op mijn familielijn. Ik ben braaf naar school geweest, leerde het vak van bakker en heb dat mooie ambacht ook met plezier uitgeoefend. Al snel heb ik een pad gekozen waarbij mijn interesse in verdieping, mijn talent voor het brengen van rust, het managen van energieën, mij veel meer voldoening gaven. Ik heb in mijn zoektocht naar ervaringen en technieken de wereld afgereisd en veel goede dingen opgepikt en in de diepte bestudeerd. 

Voor mij is het belangrijk dat mensen snel en op maat geholpen worden, nuchter, veilig, zonder overbodige poespas. Daarom heb ik me toegespitst op het schenken van rust aan mensen in een wereld die voortdurend ontspanning onder druk zet. 
In eerste instantie zal ik je rust laten ervaren in een omgeving, mijn ruimte, die daar helemaal op is afgestemd. Daarna ontwikkelen we een programma op maat waardoor je steeds vaker, gemakkelijker en onder meer omstandigheden zelf je rust kunt oproepen, tot het een levenswijze is.

Neem contact op en dan spreken we vrijblijvend af zodat je exact weet en ervaart wat je kunt en mag verwachten.

 

 

Kom vrijblijvend praten over jouw rust

Scroll naar boven